Conferința de Medicină Personalizată 2022

Vă invităm să vă înregistrați la Conferința de Medicină Personalizată 2022, organizată anual de Centrul pentru Inovație în Medicină (InoMed) și partenerii săi. Pentru al 3-lea an consecutiv, conferința va avea loc online via ZOOM, pe 5 decembrie, începând cu ora 10, ora României.

Conferința din acest an își propune să faciliteze dialogul pe marginea principalelor subiecte și teme care influențează în prezent sănătatea în Europa, între multiplele părți interesate, actori tradiționali și netradiționali, subliniind necesitatea de a include cât mai mulți factori posibil în cocrearea politicilor de sănătate.

Mai multe detalii, agenda și link-ul de înscriere: https://raportuldegarda.ro/personalised-medicine-conference-2022/?fbclid=IwAR18k1vxTPtWcZ6PTzcf7OCk4dG2rvm8z0R6AP2VENTEn3sW2QhTjxcWNP4

Lansarea Planului european de combatere a cancerului și a Misiunii împotriva cancerului au trasat o direcție majoră la nivelul Uniunii Europene, care trebuie transmisă în toată Europa – toți cetățenii ar trebui să devină parteneri în procesul decizional în sănătate. Inovația poate aduce valoare doar dacă cetățenii sunt conștienți de ea, o acceptă și acționează pe baza principiilor sale.

Conținutul conferinței: